“Gourmet Bag” proiektua jaio da Gipuzkoako ostalaritzan elikagaien zarrastelkeria gutxitzeko
Asensio: “Elikagaien xahuketaren saihesteak ingurumenarekiko inpaktu handia dauka emisioen gutxitzeari dagokionez eta betebehar soziala da"
Asensio: “Elikagaien xahuketaren saihesteak ingurumenarekiko inpaktu handia dauka emisioen gutxitzeari dagokionez eta betebehar soziala da"
Aldundiko Kirol Zuzendaritzak bultzatzen duen Emakumea eta Kirola programaren baitan.
Foru arau berriaren helburua da Gipuzkoak ekonomia zirkularreko, prebentzioko eta klima aldaketaren aurkako borroka sustatzeko politika aktiboak sustatzea, arlo horretan Europan ezarrita dauden helburuak eta zuzentarauak txertatuz; zabortegirik gabeko hondakinen kudeaketa eredua lortuz.
Aldundia, Donostiako Udala, Eusko Jaurlaritza, Basque Culinary Center eta Tabakalerak gaur aurkeztu dute Etorkizuna Eraikizen parte den proiektua