Albisteak
Gipuzkoako albisteak
4
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000MusicadelReciclaje.jpg/0d1e780e-4d3d-6041-099c-404ac34b2b8b?version=1.0&t=1542986272000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000BCC.jpg/26ee3513-c6a5-defa-6416-2a3cfecebc7d?version=1.0&t=1542797795000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/4155431/IMG_3791.JPG/d687b031-2648-e218-cf79-73fef012d39d?version=1.0&t=1542878781000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000EhunTailerrak.jpg/3e7eb296-f547-bc94-d437-cc5f3a0c9736?version=1.0&t=1542717824000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000MusicadelReciclaje.jpg/0d1e780e-4d3d-6041-099c-404ac34b2b8b?version=1.0&t=1542986272000)
Asensio: «Ekimen honen bidez erakutsi nahi da ekonomia zirkularra, soziala eta lankidetzazkoa aukera bat direla».
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000BCC.jpg/26ee3513-c6a5-defa-6416-2a3cfecebc7d?version=1.0&t=1542797795000)
2018/11/21
IngurumenaIngurumeneko Departamentuak Basque Culinary Centerrak antolatutako Gastronomia Jasangarriko VII. Jardunalian parte hartu du.
Gure Lurra Sembrando Futuro 2 jardunaldia ospatu da Kursaal jauregian, Tony Nadal edo Alvaro Neil bezalako ahots ezagunekin eta lehen sektorea ogibide aukeratu duten bost gazteren testigantzekin.
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923586/000EhunTailerrak.jpg/3e7eb296-f547-bc94-d437-cc5f3a0c9736?version=1.0&t=1542717824000)
2018/11/20
IngurumenaHelburua da gure jantzien bizia luzatzea eta baztertutako materialekin berriak egitea.