Albisteak
Gipuzkoako albisteak
4
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/Instan1ean.jpg/39c97ad3-2707-4631-b792-273daab02adc?version=1.0&t=1462182170000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/limabb.jpg/46e958e0-7663-4c17-9702-fc475cf42db2?version=1.0&t=1461951413000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923595/eskulangintza%20azoka.jpg/d9c85655-0b90-4fdc-a904-563202ec1c34?version=1.0&t=1461766863000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/Talento.jpg/31c1f6b2-5e87-4580-9c6a-aabf45d6bd4f?version=1.0&t=1461676710000)
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/Instan1ean.jpg/39c97ad3-2707-4631-b792-273daab02adc?version=1.0&t=1462182170000)
700 argazki baino gehiago aurkeztu dira;
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/limabb.jpg/46e958e0-7663-4c17-9702-fc475cf42db2?version=1.0&t=1461951413000)
Gipuzkoako hiru sukaldarik euskal-perutar afari bat eskaini dute Gaston Acurio maisuarekin batera, Donostia eta bere eskualdea sustatzeko xedez
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923595/eskulangintza%20azoka.jpg/d9c85655-0b90-4fdc-a904-563202ec1c34?version=1.0&t=1461766863000)
Ainhoa Aizpuru: "sektorearen garapena eta ikugarritasunaren alde lan egingo dugu".
![](https://www.gipuzkoa.eus/documents/20933/923580/Talento.jpg/31c1f6b2-5e87-4580-9c6a-aabf45d6bd4f?version=1.0&t=1461676710000)
Itxaso: “Programa honekin aukera berriak sortu nahi ditugu gure gazte gailenentzat, Gipuzkoak ezin baitu horien talentua galtzen utzi”.