Atzealdea Basque Culinary Center-eko ikasleekin dastatze saioa

Basque Culinary Center-eko ikasleekin dastatze saioa

Euskal Herriko Sagardoaren dastaketa ikastaro bat ospatu dugu beraiekin

-ren irudia
 Basque Culinary Center-eko ikasleekin dastatze saioa

Gastronomia eta Sukaldaritzako Arteen Graduko hirugarren mailako 9 ikasle izan dira Fraisoroko Laborategian. Bertan, Euskal Herriko sagardoaren dastaketaren hastapenei buruzko ikastaro bat burutu dute. Ikasle hauek Espainiako toki ezberdinetan dute jatorria, beraz, gure produktuari buruzko informazioa zabaltzen lagunduko die gaurko jardunaldiak.

 

Fraisoro prentsan

Kalitatezko azterketa kate bat

Sagardo dastatzea egin berri dute Fraisoro Landa eta Ingurumen Laborategian, horretarako propio egokitutako gelan...