Responsabilidad sensorial. Carlo Petrini. Diálogos de Cocina

Gusto: Placer que conoce, conocimiento que goza. Así nos describe el sentido del gusto este sociólogo, creador del movimiento Slow Food . Carlo Petrini nos ofrece una ponencia basada en el desarrollo del término “responsabilidad sensorial”: La biodiversidad perdida, la fertilidad del suelo abortada, la desaparición de los campesinos. Si bien la sensorialidad se relaciona normalmente con el placer y el saber, no debemos olvidar que es necesario educar nuestros sentidos para poder expresarnos. 16 y 17 de marzo de 2009, Palacio Miramar Donostia San Sebastián.

36:03

Oharra

Azpitituluak sistema automatiko baten bidez sortu dira. Zerbitzuaren kalitatea eta fidagarritasuna hobetzeko lan egiten badugu ere, kontuan izan transkripzioan akatsak egon daitezkeela.

Webgunean bideoa txertatu

Itxi leihoa

Bideoa deskargatu

Bideoa kalitate desberdinetan eskaintzen dizugu: HD, 720, 576 eta 240. Aukeratu behar duzun kalitatea eta deskargatu bideoa.

Kalitatea

Itxi leihoa

Transkripzioa deskargatu

Bideoaren transkripzioak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu. Aukeratu nahi duzun formatua.

Formatuak

Itzulpena deskargatu

Bideoaren itzulpenak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu.

Itxi leihoa

Erlazionatutako bideoak