Gusto: Placer que conoce, conocimiento que goza. Así nos describe el sentido del gusto este sociólogo, creador del movimiento Slow Food . Carlo Petrini nos ofrece una ponencia basada en el desarrollo del término “responsabilidad sensorial”: La biodiversidad perdida, la fertilidad del suelo abortada, la desaparición de los campesinos. Si bien la sensorialidad se relaciona normalmente con el placer y el saber, no debemos olvidar que es necesario educar nuestros sentidos para poder expresarnos. 16 y 17 de marzo de 2009, Palacio Miramar Donostia San Sebastián.
2009/03/29 Ekonomia Sustapena / Landa Ingurunea
Oharra
Azpitituluak sistema automatiko baten bidez sortu dira. Zerbitzuaren kalitatea eta fidagarritasuna hobetzeko lan egiten badugu ere, kontuan izan transkripzioan akatsak egon daitezkeela.
Bideoa kalitate desberdinetan eskaintzen dizugu: HD, 720, 576 eta 240. Aukeratu behar duzun kalitatea eta deskargatu bideoa.
Kalitatea
Bideoaren transkripzioak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu. Aukeratu nahi duzun formatua.
Formatuak
Itzulpena deskargatu
Bideoaren itzulpenak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu.
Webgune honek cookie propio eta hirugarrenenak helburu teknikoarekin erabiltzen ditu nabigazioa baimentzeko, hurrengo sarbideak errazteko eta erabileren estatistikak egiteko. Ez ditu erabiltzaileen datu pertsonalak jasotzen ezta lagatzen.