Ordiziako 2016ko Euskal Jaiak hemen dira, egitarau oparoarekin eta gazta protagonista dela
Ainhoa Aizpuruk azokari babesa emateaz gain, “lehen sektorearen etorkizuna bermatzeko” lanean jarraituko dutela ziurtatu du
Ainhoa Aizpuruk azokari babesa emateaz gain, “lehen sektorearen etorkizuna bermatzeko” lanean jarraituko dutela ziurtatu du
Denis Itxasok eta Mikel Serranok Irailaren 3tik urriaren 1a bitartean ospatuko den Antioko Musikaldia aurkeztu dute.
Denis Itxasoren turismoari buruzko iritzi artikulua.
%25 igo dira laguntza jasoko duten proiektuen kopurua.
‘Gipuzkoako Pomologia Batzordearen Ehun Urte’ liburuaren aurkezpena
Zientzia-, teknologia-, enpresa- eta administrazio-munduko ordezkariek itsas mailaren igoerari aurre egiteko neurririk eraginkorrenez hausnartuko dute
La regeneración de la Bahía de Pasaia ha sido analizada por un grupo de expertos nacionales e internacionales en un curso organizado por el Departamento de Movilidad y Ordenación del Territorio.
Gehiengo nabarmenarekin hartu dute erabakia bertako bizilagunek: baiezko botoak 88 izan dira, eta ezezkoak, berriz, 26.
Markel Olano diputatu nagusiak jaso du saria, Alzheimerraren Munduko Eguna eta AFAGIren 25. urteurrena ospatzeko egindako ekitaldian
Erakusketa Tabakaleran
Erakusketa TOPIC
Argazki erakusketa
Bermeon jaioa, 14 urte besterik ez zituela Araba bouan aritu zen.
Gipuzkoa Foru Aldundiak ‘Ekonomia eta zergak’ zerga-sistemari buruzko unitate didaktikoan hasieratik parte hartzen ari diren ikastetxeak omendu ditu
Aurrekontu Irekiak aurkezteko eta herritarrengana gerturatzeko, informazio karpa bat jarri da Loiola kalean. Aurrekontuei buruzko gipuzkoarren iritzi eta ekarpenak urriaren 14ra arte jasoko dira
Iragana ezagutzeak ez errepikapena bermatuko duen memoria inklusiboaren eraikuntzarako duen garrantzia nabarmendu du Maribel Vaquero zuzendariak
Garapen politiko, sozial, ekonomiko eta kulturalean gazteen begirada egotea nahi da
Imanol Lasa foru bozeramaileak azpimarratu duenez, entitate berriak, “aitorpen instituzionala” ekartzeaz gain, erantzuna ematen dio “eskari historiko bati”
Espainia osoko entzute handiko hogei bat kazetari gastronomiko eta blogari elkartu dira topaketan
Tolosako Uzturre egoitzan egin zuten atzo “Adin-adin” programaren lehenbiziko saioa, eta beste hamar egingo dira urria eta abendua bitartean