LABe – Digital Gastronomy Lab, martxan da
Gastronomiaren arloko berrikuntza teknologikora bideratutako espazioa, inauguratu da gaur Donostian.
Gastronomiaren arloko berrikuntza teknologikora bideratutako espazioa, inauguratu da gaur Donostian.
Lankidetza hitzarmena sinatu dute euskal filosofo horren eta haren garaikideen lana eta pentsamendua ikertu eta zabaltzeko, UPV/EHU-k eta Aldundiak
Datorren urteko Errenta kanpainarako lan poltsa ere abian du foru erakundeak, eta eskaerak gaurtik aurrera aurkeztu daitezke
San Inazioren omenezko ospakizunetan parte hartu du foru gobernuko ordezkaritza zabalak, diputatu nagusia buru
Jose Ignacio Asensio: «Gipuzkoak lehentasuna eman behar dio klima aldaketaren aurkako borrokari eta aurrera egin behar du garapen jasangarriaren eredu bat lortzeko bidean, bai hazteko bai enplegua sortzeko, isurpenik gehitu gabe».
Jose Ignacio Asensio: «Gipuzkoan 123.000 tona elikagai xahutzen dira urtero; beraz, ingurumen aldetik erabateko zentzua du xahuketa horren aurka egitea gure emisioak murrizteko, eta, gainera, betebehar sozial bat da».
“Pertsonen integritate fisikoa eta duintasuna eskubide urraezinak dira”, gogorarazi du Eider Mendoza foru bozeramaileak
Eskaintza askotariko, dibertsifikatu eta jasangarri baten alde lurraldea egiten ari den apustuarekin lotu ditu emaitza onak Imanol Lasa foru diputatuak