EHIZA-JARDUNALDIAK: TRADIZIOA, JASANGARRITASUNA ETA GASTRONOMIA

Telefonoa
943428806

Herria:

Donostia

Aktibitate mota:

Bestea
Mahai-ingurua
Erakustaldia

Egokitutako ezgaitasunaren arabera:

Ikusmen-desgaitasuna duten pertsonentzat
Entzumen-desgaitasuna duten pertsonentzat
Desgaitasun kognitiboa duten pertsonentzat eskuragarri
Irisgarria mugikortasun urriko pertsonentzat
Irisgarritasun neurriak

Letra handiagoa edo laguntza optikoak dituzten elementuak, Ukimen bidezko elementuak, Irakurketa erraza, Audio bidezko deskribapena

Data eta ordua:
Urriak 3, 20:30; Urriak 10, 20:30
Garraio publikoa

Autobusa Boulevarderaino
Trena 15-20 minutu oinez autobusarekin konbina daiteke
Tranvia 15-20 minutu oinez autobusarekin konbina daiteke
Taxian
Boulevardetik Oinez

BUS. DBUS: 5, 8, 9, 13, 14, 16, 18, 19, 21, 25, 26, 28, 31, 32, 37 y 42

Elkargunea:
Gastronomiazko Euskal Anaiartea
Prezioa:
40€
Hizkuntza
EUSKARA + GAZTELANIA
Erreserbak
Plaza mugatuak, Aldez aurreko izen-ematea
Aktibitatearen deskribapena:

Jardunaldi hauetan Euskal Herriko ehizaren historia eta praktikak eta ehizarako plater tipikoen dastatzea uztartzen dituen esperientzia paregabea eskaintzen da. Saio bakoitzaren hasieran, ehizaren garrantzi kultural eta ekologikoari buruzko sarrera egiten da, eta, ondoren, afarietarako aukeratutako produktuen azalpen zehatza. Jardunaldi horietan, ehiza arduratsua nabarmentzen da, ingurumenarekiko errespetua eta tokiko ohituren babesa sustatuz.

Oharrak

14 urte beherakoak ezin dira Gastronomiazko Euskal Anaiartean sartu.

Antolatzaileak

Gastronomiazko Euskal Anaiartea-Gastroreggae

 
 
#
#
#